Boligerne i Ringparkhuset

Boligerne indeholder alle moderne bekvemmeligheder i lækre materialer. Her er elevator i alle opgange og dørtelefoner med video. Indvendigt i boligerne er der egeparketgulve i både entré, stue, værelser og køkken, som, sammen med de hvide vægge og døre, giver en nordisk og stilren stemning.

Køkkenerne er fra Tvis Køkkener, og er dansk kvalitet i stilsikkert design. De hvidlakerede grebsfrie overflader bringer stilren funktionalitet til hverdagens og weekendens kokkerier, ligesom hvidevarerne fra Siemens supplerer madlavningen med den bedste teknologi.

Badeværelserne har hvidlakerede møbelelementer fra Tvis Køkkener med underlimet stålvask, væghængt toilet, stort spejl og ikke mindst gedigne klinker på gulvene.

GÅRDRUMMET & KÆLDEREN
Midt i Ringparkhusets favnende U-form indbyder det frodige, grønne gårdrum til hyggeligt ophold og afslapning. Her vil være legeområde, lille grillplads, små bede og cykelparkering.

Under hele bebygggelsen opføres stor parkeringskælder for både biler og cykler samt et stort fællesrum for beboerne.

Fællesskab på toppen

Det er Arkitema Architects som har tegnet Ringparkhuset. Tegnestuen, som blev født i Aarhus i 1969, har altid haft fokus på at skabe boliger i ’menneskeskala’ – med lige vægt på bruger, bygherre og det omkringliggende samfund.

Ringparkhuset fremstår med mørke, røde teglsten mod gadefacaderne og med lyse nuancer på facaderne mod gårdhaven. Arkitekturen er stilren med et taktfast formsprog, som elegant lægger sig ind i områdets øvrige karakter og den grønne park i nærheden.

Alle boligerne har udvendte altaner i galvaniseret stål. Altanerne tilfører boligerne et ekstra, attraktivt uderum – et temmelig unikt plus for lejeboliger midt i Roskilde.

På toppen af Ringparkhuset kan det hyggelige naboskab dyrkes og udfoldes på den skønne, fælles tagterrasse.

© Copyright - Ringparkhuset / design: dbyk.dk